VI ER CERTIFICERET, SÅ DU ER I TRYGGE HÆNDER!​

Nedbrydning af certificeret nedrivningsfirma

Vi efterlever alle love og krav ved en nedrivning

Leder du efter et professionelt nedrivningsfirma til nedbrydning af et hus, et sommerhus eller en anden bygning? Så har du fundet det rette sted. Hos M.R. Gruppen har vi specialiseret os i nedrivninger af bygninger og indvendige nedbrydninger af bærende vægge.

Vi er certificerede og udfører sikre nedrivningsopgaver med stor faglighed, hvor vi efterlever alle love og krav. Samtidig lægger vi vægt på at være fleksible og effektive, men også på den personlige kundekontakt. Vi arbejder i blandt andet Vejle, Fredericia, Horsens, Kolding og omegn.

Vi fjerner bærende vægge eller hele bygninger

Vi er et stærkt valg, når det kommer til enhver form for nedrivning og nedbrydning. Vi nedriver hele bygninger, men vi nedbryder også bærende vægge. Vi gør altid vores bedste for at levere et godt arbejde, hvor vi samtidig tilpasser os den enkelte arbejdssituation.

Vi tilbyder endvidere miljøsanering, og her varetager vi også gerne den efterfølgende nedbrydningsopgave. Det kan for eksempel være, at vi skal fjerne vægge, lofter og lignende.

Få et uforpligtende tilbud på en nedbrydning

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder som nedbrydningsfirma. Vi tager gerne en snak om dine behov, vores ydelser og vores priser. Vi lægger vægt på at give en fast pris uden overraskelser, hvor vi så vidt det er muligt undgår overarbejde. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en fair pris for en nedbrydning eller nedrivning.

D​u kan trygt samarbejde med os

Vi er certificeret og uddannet inden for vores fag

Det er der ikke mange andre der er! 

Vi er stolte af vores faglighed og lægger stor vægt på at tingene bliver gjort ordentligt og efter de nødvendige krav, så du er altid i trygge hænder og sikret det bedste resultat.

​Hvad siger vores kunder?

​Skulle have væltet en bærende væg, som viste sig at være en tricky opgave. Michael er virkelig gået above and beyond for at få det til at lykkedes. Mega tilfreds med resultatet!

Kan varmt anbefales 💪

Søren L.​

Vi fik revet et gammelt hus ned af MR Gruppen og det gik dejlig nemt og fleksibelt. Man får en ærlig og effektiv entreprenør på opgaven når man hyre MR gruppen ind. Kommunikationen er god optil og under selve opgaven løses.

Christian L.

Har du spørgsmål?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder nedrivning, miljøsanering og fjernelse af asbest samt andre entreprenøropgaver. 

Kontaktoplysninger

M.R Gruppen ApS

Søvej 25, 7100 Vejle

Telefon: 81 27 12 07

E-mail: kontakt@mrgruppen.dk