VI ER CERTIFICERET, SÅ DU ER I TRYGGE HÆNDER!​

Asbestsanering og miljøsanering med fuld KSM

Stor faglighed og respekt for alle krav og love

Skal du have udført asbestsanering? Så lad os stå for hele miljøsaneringen. Hos M.R. Gruppen har vi stor ekspertise med både miljøscreening og miljøsanering samt den eventuelle nedbrydningsopgave. Vi fjerner farlige stoffer og materialer fra bygninger i blandt andet Vejle, Fredericia, Horsens, Kolding og mange andre steder.

Vi er certificerede og udviser altid stor faglighed, når vi har en saneringsopgave. Det betyder, at vi naturligvis overholder alle love og krav. Samtidig har vi fokus på at være fleksible og effektive samt at have en personlig kundekontakt under hele forløbet.​

Ekspert i at fjerne miljø- og sundhedsskadelige stoffer​

Vi tilbyder alle former for miljøsanering i bygninger, og det er naturligvis med en fuld KSM-plan (kvalitets-, sikkerheds- og miljøplan). Vi udfører også gerne den eventuelle nedrivning eller indvendige nedbrydning af for eksempel bærende vægge.

​Vi tilbyder endvidere indvendig sanering af blandt andet blymaling i lofter i for eksempel et hus eller en lejlighed. Vi er kort sagt eksperter i at fjerne miljø- og sundhedsskadelige stoffer i alt fra huse, lejligheder og kontorer til industribygninger, siloer og togvogne.

Vi tilbyder miljøsanering såsom:

​Blysanering

​PCB-sanering

Asbestsanering

Skimmelsanering

Få mere information om miljø- og asbestsanering

Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om vores priser og ydelser inden for sanering af miljø- og sundhedsskadelige stoffer, herunder eventuel nedbrydning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris for miljø- og asbestsanering. Vi lægger vægt på at give en fast pris, hvor vi så vidt muligt kan undgå overarbejde.

D​u kan trygt samarbejde med os

Vi er certificeret og uddannet inden for vores fag

Det er der ikke mange andre der er! 

Vi er stolte af vores faglighed og lægger stor vægt på at tingene bliver gjort ordentligt og efter de nødvendige krav, så du er altid i trygge hænder og sikret det bedste resultat.

​Hvad siger vores kunder?

​Skulle have væltet en bærende væg, som viste sig at være en tricky opgave. Michael er virkelig gået above and beyond for at få det til at lykkedes. Mega tilfreds med resultatet!

Kan varmt anbefales 💪

Søren L.​

Vi fik revet et gammelt hus ned af MR Gruppen og det gik dejlig nemt og fleksibelt. Man får en ærlig og effektiv entreprenør på opgaven når man hyre MR gruppen ind. Kommunikationen er god optil og under selve opgaven løses.

Christian L.

Har du spørgsmål?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Udfyld vores formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder nedrivning, miljøsanering og fjernelse af asbest samt andre entreprenøropgaver. 

Kontaktoplysninger

M.R Gruppen ApS

Søvej 25, 7100 Vejle

Telefon: 81 27 12 07

E-mail: kontakt@mrgruppen.dk